0

А лек Болдуин обяви, че ще участва в телевизионно риалити шоу. Съобщението на актьора дойде месец преди да бъде изправен пред съда за непредумишлено убийство по време на стрелба на снимачната площадка.

Звездата от "30 Rock" и съпругата му Хилария заявиха, че искат зрителите да видят "възходите и паденията" на живота със седемте им деца, които са на възраст между 19 месеца и 10 години, предаде АФП. 

Първа присъда по делото на Алек Болдуин

"Каним ви в нашия дом, за да преживеете възходите и паденията; доброто, лошото, дивото и лудото. Домът е мястото, на което обичаме да бъдем най-много. Ние сме семейство Болдуин и ще ни гледате по TLC! Бог да ви помага на всички", написа двойката в социалната мрежа Instagram.

Съобщението идва само няколко седмици преди 66-годишният Болдуин да бъде изправен пред съдебно жури в Ню Мексико заради смъртта на операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка, предаде БГНЕС.

ОБРАТ: Повдигат обвинения за убийство на Алек Болдуин

През 2021 г. на снимачната сцена на филма "Ръжда", Болдуин репетирал с пистолет Колт 45, който се оказал зареден с бойни патрони. Актьорът произвел изстрел, който уцелил режисьора Джоел Соуза, която почина. 

Болдуин многократно е отричал да носи отговорност, настоявайки, че не е натискал спусъка на пистолета, в който не е трябвало да има боен патрон.

Разкриха какво е правил Алек Болдуин преди и след като простреля операторка (СНИМКИ и ВИДЕО)

Миналия месец актьорът поиска обвиненията да бъдат отхвърлени, но молбата беше отхвърлена от съдията по делото. Ако бъде признат за виновен, го очаква до 18 месеца затвор.

Оръжейникът, който е заредил оръжието, Хана Гутиерес, беше осъдена през април на 18 месеца затвор, след като беше призната за виновна за непредумишлено убийство.
Новината за новото шоу на Болдуин, което трябва да се появи в ефир през 2025 г., предизвика смесени реакции в социалните мрежи.

Редица коментатори приветстваха идеята, докато други отбелязаха близостта на процеса. Някои заявиха, че според тях това ще бъде лъскава версия на живота на богата холивудска звезда.