0

Певецът и рапър Аарън Картър почина внезапно на 34 години, а това шокира музикалната индустрия. Причините за смъртта не са изяснени все още, но някои подозират, че в основата са наркотици.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

Преди да почине Аарън е споделил, че почти не употребява марихуана, което противоречи на слуховете, че е бил зависим от нея.

"Не съм пушил марихуана отдавна, от пет години съм чист", споделил Аарън в последното си интервю. Известно е обаче, че звездата почти редовно е приемал ксанакс.

"Пия единствено ксанакс, но ми е предписан от доктор", казал още в последното си интервю той. 

За този медикамент е известно, че съществува риск от злоупотреба и развитие на зависимост, когато се приема в по-високи дози и продължително време.

Рискът се увеличава и при злоупотреба с други лекарства, потискащи централната нервна система, и алкохол. Злоупотреба с лечението може да увеличи риска от поява на мисли за самонараняване или самоубийство. Често се използва от хора, страдащи от депресии или други психически проблеми, пише в специализирани сайтове.

В предишно интервю Аарън споделил, че страда от различни ментални проблеми, сред които депресия, разстройство на личността, шизофрения и силно безпокойство. "В момента работя най-много върху себе си, менталното си здраве и връзката ми", са също едни от последните думи на изпълнителя.

Припомняме, че рап звездата има дете от българката Мелани Мартин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

През последните две години двамата ту се събираха, ту се разделяха.

"Двамата си казахме и направихме неща, за които съжаляваме. Някои дори не бяха истина, но говорихме пред медиите. Научихме си уроците и продължихме заедно напред", каза по-рано през годината Картър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

Мелани заяви в социалните мрежи, че е потресена от случилото се и моли за уважение към семейството в този труден за тях момент.

ТЪЖНА ГЛЕДКА: Ник Картър рухна на сцената ден след смъртта на своя брат Арън

* Източник: Vbox7