0

С андра Бълок има огромно желание да се събере отново с колегата си Киану Рийвс "преди да умре".

Актрисата сподели, че иска отново да играе заедно с Рийвс и няма значение дали ще бъде в продължение на филма им "Скорост" или в някой нов проект.

ШОК! Сандра Бълок се оттегля от киното, звездата била в състояние на "прегаряне"

"Преди да умра, преди да напусна тази планета, мисля, че с Киану трябва да направим нещо заедно пред камера", казва актрисата и се шегува, че няма да има значение, дори да са с бастуни или проходилки за възрастни.

От своята страна Рийвс сподели нейното мнение и добави, че във въздуха витаело усещането за нещо недовършено.

КАТО В ХОЛИВУДСКИ ЕКШЪН: Маскирани нахлуха в дома на Киану Рийвс!

"С радост бих работил с теб отново, преди да затворим очи завинаги], каза той на колежката си в подкаста "50 MPH".

Няколко години преди "Матрицата" и десетилетия преди "Джон Уик" Киану се превърна в екшън звезда със "Скорост" от 1994 г., където си партнираше със Сандра Бълок.

И докато тя взе участие в много по-слабото продължение, Рийвс разумно се въздържа. Три десетилетия след оригиналния филм обаче актьорът е на мнение, че с колежката му биха се справили страхотно с един хипотетичен "Скорост 3".

Жестока трагедия в живота на Сандра Бълок, загуби любовта на живота си

Това обаче не бива да се разбира като потвърждение, че предстои "Скорост 3". Подобен филм не е обявяван, а само отговорите на актьорите по темата от време на време разпалват отново спекулациите.

Самият Рийвс преди година коментира, че би участвал в трети филм от поредицата, но при едно условие: "страхотна история, страхотен сценарий".

Той отказа да се завърне за продължението "Скорост 2" от 1997 г., което наложи персонажът му да бъде сменен с друг полицай - Алекс Шоу (в ролята е Джейсън Патрик). Само Бълок се появи в "Скорост 2", но и до днес се чувства "засрамена" от участието си в него. "Това е филмът, който ми се искаше да не бях снимала", каза тя през 2022 г.

Демоните на Киану Рийвс

Година по-рано Рийвс споделя пред водещия Греъм Нортън защо е отказал да се завърне в ролята на Джак Тревън. "По онова време не харесах сценария. Наистина исках да работя със Сандра Бълок, харесваше ми да играя Джак Трейвън и обичах "Скорост", но океански лайнер? Нямам против актьорите, които бяха замесени, но по онова време чувствах, че нещо не е наред", обясни той.