0

Т урската звезда Демет Йоздемир отново е на крилете на любовта, след като скоропостижно седна на сватбената маса и се разведе с музиканта Огужан Коч само след няколко месеца брак.

Демет бързо прежали бившия и намери утеха в прегръдките на гръцкия DJ Sergio, като междувременно инвестира милиони турски лири за нова къща в Атина и скъпа ваканция в луксозен хотел. За имота Йоздемир броила сумата от 275 000 евро.

ИЗБЕСНЯ: Демет Йоздемир проговори за развода

Според таблоидите в южната ни съседка актрисата от „Домът, в който си роден, е твоя съдба“ се е отправила на почивка към Гърция след развода си, където е срещнала местния диджей.

Демет заминала на почивка на известния сред знаменитостите от целия свят остров Миконос. Там пък била поканена на парти, на което между нея и DJ Sergio прехвърчали искри. За да отседне в хотел на тузарския остров Йоздемир броила 12 000 евро на вечер.

ВРЕМЕ Е ЗА ПУКАНКИ: Демет Йоздемир като поредната Пепеляшка

Актрисата планира да се върне обратно в Истанбул заедно с любимия си през първата седмица на август. Също така Демет желае да изчегърта напълно всички спомени за бившия си и е предприела грандиозен ремонт на къщата си в Турция.