1

Д жейсън Момоа и Лиза Бонет са разрешили развода си.

Списание People получи съдебни документи, подадени във Върховния съд на Калифорния във вторник, потвърждаващи разтрогването на брака на бившата вече двойка. Това се случва, след като 56-годишният Бонет подаде молба за развод в понеделник.

СВЪРШИ СЕ: Лиса Бонет подаде документи за развод с Джейсън Момоа!

Двамата изглежда са били уговорили условията на развода си преди подаването на документите.

Съгласно тяхното брачно споразумение, „всеки от тях е напълно удовлетворен по отношение на предоставените разкрития“ и „те са достатъчно запознати с условията на брачното споразумение, стойността на активите, разделени между тях и доходите на всеки от тях тях“.

Двойката, която се ожени на 7 октомври 2017 г., има две деца - дъщеря Лола на 16 и син Накоа-Уолф на 15 години.

Джейсън Момоа стовари коледно дърво в къщата на бившата (СНИМКИ)

Бонет също е майка на актрисата Зоуи Кравиц, която има от бившия си съпруг Лени Кравиц.

Съгласно брачното споразумение на Момоа и Бонет, всеки родител е получил „съвместно законно попечителство“ над Лола и Накоа-Уолф, които са непълнолетни. И двамата ще носят еднаква отговорност за здравето, образованието и благосъстоянието на децата си.

Към този момент не е сключен договор за издръжка на дете.

Двамата родители „ще споделят разходите“ на двете си деца. Ако единият родител реши да пътува с децата, „тази страна ще носи отговорност за разходите на децата по време на пътуването“.

ВРЕМЕ Е ЗА ПУКАНКИ: Аквамен става Дракула

Момоа и Бонет също се отказаха от правото на издръжка.

„Такъв отказ от издръжка е постоянен и окончателен и нито един съд никъде няма да има властта или юрисдикцията да присъжда съпружеска издръжка в полза на която и да е от страните“, се посочва в тяхното споразумение.

Въпреки че бракът им официално приключи, те няма да бъдат законно обявени за необвързани до 9 юли.

РЕКЛАМИРА ВОДКА: Аквамен се съблече чисто гол

В молбата за развод на Бонет вчера тя цитира непреодолими различия и посочва датата на раздялата им като 7 октомври 2020 г.