0

И лон Мъск отново се прави на мъж, приемайки предизвикателството на венецуелския президент Николас Мадуро да си спретнат един хубав тупаник. 

Шефът на Х вече един път бе въвлечен в подобна ситуация, когато миналата година трябваше да се бие с Марк Зукърбърг, но нещата се разпаднаха, след като Мъск обяви, че трябва да се подложи на операция, а на шефа на Фейсбук му дойде до гушата от отлагания и сложи точката на цялата драма. 

СЛЕД ЗУКЪРБЪРГ: И президент предизвика Мъск на бой!

Иначе в сряда Мадуро предизвика Мъск на двубой, който да се предава по националната телевизия, след като милиардерът заяви, че изборите за президент във Венецуела са фалшифицирани, след като Николас спечели.

По думите на президента всеки, който се изправи срещу него, „изсъхва“. Мадуро остави Мъск да избере времето и мястото на техния въргал.

Милиардерската битка в клетка пред провал!

По-късно обаче Мъск сподели в Х, че според него Мадуро щял да се откаже от боя, нещо, което той твърди, че основателят на Фейсбук Марк Зукърбърг е направил миналата година след седмици на преговори, така че остава да видим дали това наистина ще се случи.

Венецуелският президент си има и други неприятности в този момент. Целият свят е скочил срещу него, като излива разочарование от изборите в страната му и грозните последици.

Мадуро обвини македонски хакери за намеса в изборите

Венецуелците излязоха по улиците, за да събарят статуи, да палят огньове, откакто Мадуро - който мнозина смятат за авторитарен диктатор - обяви победата си на президентските избори.