0

П рокурорът Питър Стоун от сериала „Закон и ред“ цяла седмица е тайно у нас, без това да стане ясно на медиите тук и по света.

Филип Уинчестър, който е познат с ролята на Питър Стоун, е от големите звезди на американската телевизия и непрекъснато е следван от тълпи жадни репортери и любопитни почитатели. Той се прочу с ролята на Стоун в няколко сериала: „Закон и ред: Специални разследвания“, „Лекарите от Чикаго“, „Полицаите от Чикаго“, „Прокуратура Чикаго“. Досега обаче идването му е било пазено в тайна.

Екшън

Издаде го режисьорката Ем Джей Басет, която е у нас и снима фентъзи екшъна „Червената Соня“.

ИНСТАГРАМ НА БАСЕТ

Тя пусна в социалните мрежи снимка с дегизирания Уинчестър и написа: „Явно не мога да направя филм без този човек… Мой голям приятел, страхотен актьор и чаровен късметлия“. Режисьорката снима Уинчестър и в „Соломон Кейн“, който пак е фентъзи екшън от епохата на Конан Варварина, когато се случват събитията и в „Червената Соня“.

Иначе на кино Филип Уинчестър има малко роли, по-известните му филми освен „Соломон Кейн“ са „Ескадрилата“ и „Гръмотевични птици“, игра епизодична роля и в „Патриотът“ със Стивън Сегал.

Монтана

Филип е роден преди 40 г. в Белград, щата Монтана. Със съпругата си Меган имат две деца. Учи музика и актьорство за драматичен театър в Лондон. Тенор е. Чупи крак и това проваля кариерата му в киното, но пък после получава шанса, който го прави световна звезда с ролята на Питър Стоун в четири сериала.