0

Ч алгапевицата Ваня Великова, позната повече като "Близалката" пак подлуди мрежата.

След като показа на всички кога, какво и по колко яде, сека пък пред очите на всички обяви, че търси мъж.

ТАЙНИ ОТ КУХНЯТА: Ваня Великова гълта на закуска яйца на поразия! (СНИМКА)

Тя публикува дори обява, от която става ясно, че си търси не какъв да е представител на силния пол, а точно определен тип - такъв, който се разсъблича. И не по принцип, а веднага - направо за уикенда. Явно ситуацията е много загоряла...

За какво ѝ е стриптийзьор не е ясно. Знае се само, че е за моминско парти. Обаче чие е това прати - Близалката изобщо не казва. Дали се е намерил кандидат за нежното ѝ сърце и тя си спретва купон, преди да се "бракува", или партито ще е за друга мома, не е ясно.

Обявата обаче разбуни "мъжкия кошер". Някои направо си се самопредложиха и то без да искат заплащане: "За вас винаги съм на линия, г-жо Великова, не е необходимо заплащане 😊, написа с усмихнато емотиконче Симо Попов.

Сред десетките конкретни предложения в коментарите, не липсват и шегаджийски: "Митю Пищова е много близко и не взима скъпо",предлага Иван Радун.

Не липсват и "женски" оферти, като на  Мария Тончева, която директно си казва: "Зависи колко е добро заплащането, веднага ще изпратя мъжа ми да изкара някой лев за семейния бюджет 🙄".

Какво и кого ще избере Близалката, предстои да видим. Дано му сложи снимката във фейса си, та поне да разберем какъв вкус има...:-))