0

П ървият съпруг на Дженифър Лопес, Ояни Ноа, даде интервю за Daily Mail, в което заяви, че не вярва в дълголетието на брака между бившата му съпруга и Бен Афлек.

"Желая всичко най-добро на нея и Бен, но не мисля, че бракът им ще издържи. Джен обича да се влюбва и го прави често... все пак е била сгодявана шест пъти. Бен е нейният съпруг номер четири. Бях съпруг номер едно и тя ми каза, че съм любовта на живота й. Докато лежахме в леглото през нашата първа брачна нощ, тя каза, че ще бъдем заедно завинаги..."

Ояни Ноа и Дженифър Лопес се запознават през 1996 г. в ресторант в Маями, където бъдещият любим на певицата по това време работи като сервитьор. Само година по-късно те се женят, но също толкова бързо се и разделят. Според Ноа, ако не е бил успехът на кариерата на Дженифър, те все още биха били заедно.

gettyimages

"Влюбихме се, когато тя вече беше знаменитост. Но по време на нашия брак тя стана суперзвезда. Дълги години беше твърде болезнено за мен да говоря за това, исках да живея живота си далеч от очите на обществеността. Но когато видях, че се е омъжила за Бен, въпреки че е страхотен човек, отново ме завладяха чувствата."

Ояни, който сега работи като личен треньор, призна, че по едно време Дженифър се превърна във въплъщение на „американската мечта“ за него. И Лопес веднъж му казала, че от пръв поглед е разбрала, че ще се омъжи за него. Известно време са били наистина щастливи, но когато кариерата на Дженифър тръгнала нагоре, връзката им се пропукала поради постоянната й ангажираност и неговата ревност.

Ояни също така коментира скорошното признание на Дженифър, че майка й, Гуадалупе Родригес, я е обвинила, че постъпва глупаво, сключвайки този брак.

"Тя обича майка си и Гуаделупа много се гордее с нея, но винаги съм смятал, че връзката им е токсична. Майка й крещеше през цялото време и това не ми харесваше. Поглеждайки назад, понякога си мисля, че може би Джен се е наслаждавала на драмата."

Американските таблоиди многократно писаха, че Родригес смята Бен Афлек за подходяща половинка за дъщеря си.

"Ако Гуадалупе е на страната на Бен, тогава може би той има шанс. Но мисля, че Джен е от хората, които се женят седем или осем пъти. Не мога да си представя, че някой ден тя ще се установи и ще избере един мъж... Тя непрекъснато изисква развитие от себе си в професионалния си живот, поради което кариерата й е толкова успешна вече три десетилетия, но в личния си живот не може да седи мирна."

Самата Дженифър Лопес, която сключи брак с Бен Афлек през юли тази година, все още не е коментирала думите на бившия си съпруг. Зведата е много заета - веднага след медения си месец в Париж тя отлетя за Италия, където участва в благотворителната вечер на LuisaViaRoma в подкрепа на УНИЦЕФ. Нейният ярък образ направи голямо впечатление на цял свят, писа Cosmopolitan.

gettyimages