0

Н овото гадже на певицата Бритни Спиърс официално се разведе с жена си. Пол Солис беше женен за Никол Мансила, която е бивша икономка на изпълнителката. Двамата сключиха брак преди осем години.

В документи, получени от Page Six, беше разкрито, че Солис е отбелязал „непреодолими различия“ за раздялата, като се подчертава, че двамата не са заедно от 29 юни 2023 г. Мансила не само поиска законово и физическо попечителство над петте си деца от Солис , но също така и издръжка.

Бритни Спиърс за пръви път беше публично свързана с Пол Солис през септември 2023 г., на фона на развода на й със Сам Асгари. Въпреки бурната връзка, 42-годишната Спиърс и Солис изглежда се разделиха през юли, когато певицата се обяви за „необвързана“ в Instagram. Близо месец след предполагаемата раздялата обаче Спиърс беше снимана да прекарва време със Солис и три от децата му в батутен парк в Таузънд Оукс, Калифорния.

Освен че е бивш съпруг на икономката на певицата, Пол Солис е и известен престъпник, който е обвинен в множество престъпления и е осъден за поне едно от тях.