0

Разводът на актьора Кевин Костнър с Кристин Баумгартнер приключи, но скандалните разкрития за връзките им продължават.

Разкрития

В свое разследване TMZ разкри за много извънбрачни връзки, които той е въртял. В интерес на истината съпругата му Кристин била наясно, но двамата имали споразумение по въпроса.

Издънката станала, когато Костнър забременил една от актрисите в сериала „Йелоустоун”, където той играе главната роля. 

СЕМЕЙНИ ВОЙНИ: Кевин Костнър решен да отмъсти на бившата си

Младата звезда решила да изтъргува деликатното си състояние, но не се навила да мълчи срещу дребна сума.

Тогава Костнър привикал човек от техническия екип и му платил, за да твърди, че той е бащата на бебето, но и тази уговорка се разсъхнала.

Жена му Кристин му вдигнала скандал, че не спазва уговорката да изневерява дискретно и без последствия и подала молба за развод. Раздялата била съпътствана от скандали.

Палава

На свой ред адвокатите на актьора се разровили и открили, че и Кристин била доста палава. Тя имала множество връзки и един титулярен любовник Джош Конър, за когото осигурила една от къщите за гости в семейното имение. Така можела да отскача да го вижда, без да ѝ се налага да излиза.

След като бракът ѝ с Костнър бе разтрогнат, тя открито заживя с Конър. На въпросите за техните отношения Кристин заявяваше, че до развода двамата били просто приятели, а отношенията се задълбочили след раздялата ѝ с актьора. Тази теза не бе приета напълно в съда. 

ОСКУБАХА ГО ЯКО: Ето каква издръжка ще плаща Кевин Костнър на жена си

Тя поиска месечна издръжка от 250 хиляди долара, но в крайна сметка ѝ бяха присъдени 63 хиляди. Сумата се видя недостатъчна на Кристин, която заяви, че трите общи деца с Костнър са свикнали на по-луксозен начин на живот.

Двойката имаше и подписано споразумение да запазят мълчание за детайлите около раздялата. То беше нарушено, а вече се снима и сериал за развода.