0

К раят на една епоха настъпи на Арената на приключенското риалити “Игри на волята: България”. Непобедими и Безстрашни се впуснаха в битка с ключово значение, за да разпределят териториите помежду си за последен път, а разлика от една секунда между двете племена се оказа решаваща за първото място. Непобедимите грабнаха ключа от Резиденцията, както и книгата “Готов за победа” - наръчник за победители.

Преди началото на битката Гого разкри пред останалите състезатели, че е получил завет от Лефтеров да отстрани Джаферович. Това признание развълнува играчите в жълто, които не съумяха да се обединят и да играят като един във важната битка. Безстрашните изостанаха значително спрямо своите съперници и не успяха да наваксат в последните минути, което ги изпрати в Стопанството след три охолни седмици в Резиденцията.

Нова телевизия

По-рано видео посланието на Лефтеров към Безстрашните след неговата елиминация разедини племето. Той обяви Филип и Гого за най-добрите играчи и им заръча да довършат това, което са започнали. Лефтеров обвини Джаферович за отпадането на Мирела, което силно я засегна. Тя реши да разкрие двойната му игра пред Филип, което прерасна в спор помежду им.

Преди да излязат на Арената, двете племена трябваше да изберат своя последен капитан. Непобедимите, водени от мисълта, че може да изгубят своя лидер в утрешната битка, стратегически избраха Генчо. Мъжете в племето на Безстрашните решиха да върнат знамето в свои ръце, а Гого опита да се договори с Мани. Опитът обаче се оказа неуспешен и Джаферович отново зае капитанския пост.

Нова телевизия

Ще ескалира ли напрежението в племето на Безстрашните? С какви емоции ще изпратят двете племена своите капитани на Арената? Каква битка очаква Генчо и Джаферович и кой ще се окаже по-добрият? Последна капитанска битка с директни елиминации в “Игри на волята: България” – утре вечер от 21:00 ч. само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.