0

К раля на попфолка Азис шокира с интимни признания в интервю за Ваня Щерева. Костинбродския славей разголи душата си и инструмента си пред нея като сподели интимни тайни, включително че бил с малко достойнство и именно заради това си направил операция, да си напомпа мъжеството.

По думите му това е много по-важно за мъжете отколкото за жените. "Винаги мъжете с големи пи*ки са по самоуверени, възприемат се като Алфа мъжкари. Въпреки че за мен в живота ми няма никакво значение, но не можах да възприема себе си и за това се подложих на операция", каза Азис.

Костинбродския славей сподели още, че получава интимни снимки от феновете си - разглежда ги от чисто любопитство.

Оказва се също, че Краля на попфолка иска да покори американската сцена, мечтае да участва в холивудска продукция, "Много ми се иска да се целувам с Холи Бери", призна той. "Искам да съм Мачо във филм, да накарам някаква жена да откачи по мен и да имаме някакви еротични сцени, да я съблека, целувам докосвам, да я свърша, нещо много крайно ми се снима с жена, за да покажа колко съм добър в мимикрията", каза още певецът. 

Освен това Азис може би пак някой ден щял да се върне към женския образ. "Просто не знам кой ден ще се събудя и ще стигна от кухнята до спалнята на токчета", завърши попфолк звездата. 

Ваня Щерева от своя страна призна, че много искала да прави секс за пари, но не можела. "На мен не ми се прави нещо, което не ми идва от вътре. Знаеш ли колко ме е яд, че не мога да бъда ку*ва, не съм могла", разкри Щерева. Тя сподели още, че с една от най-големите й любови, дори не правили секс, Щерева била втора цигулка във връзката.