0

П ървият ерген Виктор Стоянов за първи път признава за връзката си с инфлуенсърката Мария Тарашманова. В светските среди се заговори за любовната афера между тях след първия сезон на предаването "Ергенът", тогава стана ясно и че Виктор не е продължил отношенията си с победителката Виктория Капитонова. 

ЩРАК, МАРИЙКЕ НА ПОРТРЕТ: Ергенът Виктор с камера в спалнята, запечатвал хубави моменти! (ВИДЕО)

Сега Виктор обяви раздялата си с Мария в емоционално видео. На фона на романтична музика и кадри от техни мигове по време на връзката им, той споделя как се е променил през последните две години.

„Научих много за любовта през последните две години. Научих се да споделям чувствата си и да разбирам по-добре чуждите. Научих се на безкористност и саможертва. Научих се да прощавам. Но най-важното – научих какво е истинска любов. За съжаление, пътят, по който се движихме, бе изпълнен с поредица от остри завои. Грешни решения, слабости и недоразумения. Неизказани и несподелени чувства. Липса на комуникация и емпатия“ – признава 33-годишният Виктор.

„Докато един ден животът ни постави на кръстопът. Гледайки в коренно различни посоки, осъзнахме, че любовта ни не е достатъчна… Сърцето ми тежи. Тежат ми и спомените, които се стоварват върху мен. Някои от тях завинаги ще останат на специално място в сърцето ми“ – откровен е Виктор Стоянов.

Виктор Стоянов пред „Телеграф“: Пускам книга за джентълменството

"Нашето пътуване беше невероятно, изпълнено с детински смях удоволствия и дълбока любов - трудна за разбиране и още по-трудна за описване. Надявам се един ден и двамата да изпитаме любов така силна като нашата. Не всеки ден срещаш човек, готов да разбие стените, зад които си се скрил и да се сгуши в прегръдките ти. Сега докато вървим по пътя си сами и разплитаме животите си, знам, че завинаги ще ценя любовта, която имахме. Днес нашата книга е затворена, но завинаги ще я държа на рафта", завършва той. 

Само за няколко часа видеото събра хиляди гледания и коментари. Част от които споделят, че истински се трогнали от признанията на Виктор. "Разплака ме. Толкова искрено и красиво. Колко жалко, че сте се разминали", споделя последователка, други пък смятат, че любовта им трябва да продължи и да си простят грешките.