0

Б ракоразводната битка между Бритни Спиърс и Сам Асгари включва и попечителството над двете кучета на вече бившата холивудска двойка. 

ПАК ОСТАНА САМА: Бритни Спиърс се развежда за пореден път

„Мис Американска мечта“, категорично се противопоставя на искането на личния треньор, за който се омъжи през 2022 г., да получи попечителство над домашните любимци, осиновени по време на връзката им, пише Mirror. Според медията Бритни не желае да се разделя с добермана Сойер, които Сам Асгари й подари месец след годежа, както и със синеоката австралийска овчарка Порша, която се присъедини към семейството им миналата година. 

ИЗВАДИХА СИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ: Мъжът на Бритни Спиърс я обвини в изневяра и побой

Изглежда певицата е склонна да върне на Сам годежния си пръстен, но не смята да се отказва от своите домашни любимци. 

КРАЛИЦА НА ДРАМАТА: Бритни Спиърс проплака за поредния развод (ВИДЕО)

Според източник, близък до поп звездата, тя е уверена, че нейният правен екип ще успее да защити богатството й от исковете на бившия й мъж. Бритни била загрижена най-много за съдбата на двата песа, като за нея по-специален бил Сойер, който тя наричала “сбъдната мечта”. 

ШОКИРАЩО! И Бритни Спиърс развъртя дупе в жегите (ВИДЕО)

В предстоящата съдебна битка Бритни Спиърс не е сама, тя се радва на подкрепата на своите своето семейство, близки, приятели, служители и дори на питомците си - малтийската болонка Лулу и женската котка Уенди.