0

Н америха тялото на издирван известен актьор в гората.

Коул Брингс Пленти, участвал в популярния телевизионен уестърн сериал "Йелоустоун", не бил виждан, откакто полицията е била повикана на адрес в град Лорънс, където млада жена е викала за помощ.

Баща му - Мо Брингс Пленти, го издирваше, като новината съобщи неговия колега от сериала Коул Хаузър - който играе коравия Рип в популярния сериал за суровия живот на животновъди от Монтана с Кевин Костнър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cole Hauser (@colehauser22)

СЕМЕЙНА ДРАМА: Изчезна синът на холивудска звезда, търсят го под дърво и камък! (СНИМКА)

Иначе тялото на 27-годишния мъж е открито в петък, два дни след като му е повдигнато обвинение в кражба с утежняващи вината обстоятелства, домашен побой и престъпно ограничаване на свободата. Била му е издадена заповед за арест.

В изявление на шерифската служба на окръг Джонсън се казва, че полицаите са намерили тялото на Брингс Пленти в гориста местност  около Канзас Сити. Не се съобщават подробности за причината за смъртта.

РАЗКРИТИЯ: Жената на Кевин Костнър го зарязала, след като забременил колежка!

Брингс Пленти е пропуснал прослушване за предстоящ филмов проект, което е било насрочено за понеделник сутринта през Zoom, заяви тази седмица агентът му Питър Янке.

Бащата на актьора заяви в изявление, че е благодарен на всички "за молитвите и положителните мисли, които изпратихте за Коул".

ИМАТЕ ПОЩА: Кевин Костнър получи Златен глобус в колет (ВИДЕО)

"Тази седмица разбрах колко много хора са познавали добротата в сърцето на Коул и са го обичали", каза Мо Брингс Пленти старши.