0

С офи Маринова отива на почивка в Лондон баш около нашенските великденски празници, като лети на 1 май.

В британската столица тя ще е заедно със сина си Лоренцо и приятелката му Кати, която някои смятат, че може би е бъдещата снаха на звездата, научи „Телеграф“ от свои източници. Младите си пускат снимки заедно, но пазят мълчание дали са се взели, имат ли подобни планове или са в изчакване да видят колко са съвместими.

ВМЕСТО ДА СЕ ЖЕНИ: Лоренцо на Софка става рапър

Шопинг

Все пак Софи няма да стои през цялото време в Лондон, без да пее. На 3 май има концерт в „Селби център“. След това ромската перла ще е седмица в Лондон, а за престоя й е запазен апартамент в луксозен хотел. Маринова от няколко години не е била в английската столица, но се знае, че любимото й място там е „Хародс“, за което тя не пропуска да задели време.

Софи с 5 дена отпуск заради снахата

В този най-известен мол в света цените са високи, има парфюми по 5000 паунда, бургерите са по 30 паунда, ябълковият пай е 40 лири, а тортата стига 80. Софи е известна, че когато стъпи там, обикновено харчи повече от целия си хонорар, но пък си прави кефа.

Корона

Пред „Телеграф“ пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев потвърди, че тя този път ще остане около седмица в Лондон и ще има повече време за забележителности, но не пожела да разкрие особени подробности. Все пак каза, че звездата има намерение да посети Уестминстърското абатство, където се провеждат коронациите на английските крале, както и London Eye (Лондонското око) – прочутото виенско колело. Може също да направи разходка с кораб по Темза. „Тя е тук да си почива, а не да прави планове“, допълни Тодореско. Той каза, че любимката на публиката не е обвързана в момента.

КАРУЦАТА ПРЕД КОНЯ: Софка избра имена на внуците си (ВИДЕО)

ШУМЪТ НА ПАРИТЕ: Софка стиска 400 евро (СНИМКИ+ВИДЕО)