0

П опфолк звездата Рени стана героиня в приказен комикс. Кратката книжка представя певицата в сюжетна линия, вдъхновена от нейните най-популярни песни, правени през годините. С помощта на изкуствен интелект пък са направени картинките, в които Рени е досущ като Дисни принцеса.

Искам те

Идеята и реализацията е дело на неин дългогодишен приятел и почитател - Васил Руневски, който пресъздал и всеки детайл от визиите в клиповете. Историята разказва за една съдбовна среща между Рени и непознатия мъж, с когото се влюбват от пръв поглед. „Същата сцена се разиграва в клипа на първата й песен „Искам те“. Животът обаче ги разделя още преди да ги събере, заради което настъпват дълги и тежки дни. Анимационната Рени започва да рони сълзи нощем дълго и чака мълком, както пее в едноименната песен“, разказа пред „Телеграф“ Руневски.

Горчиво и сладко

Макар и свободна като птица, тя не отлита на воля, а остава в плен на самотата. „Питам всички планини и морета, и реки, знаят ли къде си ти...“ - продължава да реди главната героиня както в дуетната песен с Орлин Горанов „И за теб ли е така“. Влюбена опасно, продължава: „Преживявам криза, ти не си наблизо, за да ме спасиш“. Но надеждата й не угасвала и настъпва хепиенд - влюбените се намират отново. Приказката завършва с рефрена „Горчиво и сладко може живота да ти предложи, аз искам и двете с теб да деля!“ от припева на поредния хит на Рени, издаде още авторът.