0

В живота на Емрах очевидно има нова изгора, стана ясно, след като певецът качи кадри в Инстаграм, на които човек няма как да не забележи красивата мацка до него.

Макар в сторито му да се вижда малка част от лицето на въпросното момиче е достатъчно да се забележи, че е същото от пост, който по-малкият син на попфолк звездата Тони Стораро качи по-късно.

На снимката, която певецът сподели се вижда, че е на яхта, плаваща по Босфора в Турция, а до него е седнала красивата брюнетка от сторито му.

На кадъра се вижда още как двамата са вплели ръце, което ни води на мисълта, че това може да е новата изгора на чалгаджията.

Лудите фенки на младия изпълнител веднага забелязаха, че момичето от постовете му вероятно е същата девойка, която е участвала в клипа към песента му „Ти на мен ли“.

След скандалната раздяла на Емрах с колежката му Теди Александрова, той държеше личния си живот далеч от светлината на прожекторите.

За да измъкне сина си от токсичната му връзка с блондинката, Тони Стораро дори прибегна до черна магия, като поднесе в жертвоприношение агне.

ЧЕРНА МАГИЯ: Стораро проклел снахата, заклал 5 агнета да хване по-силно