0

59-годишният модел Ел Макферсън разказа за ежедневния си ритуал, като разкри, че започва всеки ден, като прави списък с нещата, за които е благодарна.

По време на участието си в предаването "Аманда Уейкли: StyleDNA", тя сподели: "Уелнесът е много важен за моето физическо, емоционално, умствено и духовно благополучие, така че когато се събуждам, след като отворя очи, правя списък с благодарности, а съм го правила и предишната вечер".

Ел ще отпразнува 60-ия си рожден ден на 29 март. Моделът е щастлива да се "носи по течението", когато става въпрос за фитнес програмата ѝ.

Преди това Ел призна, че е променила начина си на живот, след като е навършила 50 години, предаде БГНЕС. 

Тя сподели пред списание Red: "Генетиката може да те доведе само дотам. Когато навършиш 50 години, осъзнаваш, че е важно да се грижиш за тялото си и за жизнените си сили, за да можеш да правиш нещата, които искаш да правиш. Опитах всякакви тренировки и диети, но сега много от нещата, които правех през 30-те и 40-те си години, вече не ми вършат работа. Преди си мислех, че съм здрава, защото можех да оцелея с три часа сън и да закусвам с кафе ... В очите на хората подозирам, че все още изглеждам страхотно, но не се чувствам страхотно. Това беше деморализиращо".