0

А ктрисата Диана Димитрова пусна нова снимка в профила си във фейсбук и я определи като доказателство за „упражненото върху нея насилие“.

„По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен насилие.

Публикувам за първи път тази снимка, която е част от Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :

''ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА'', пише в преписката“, посочва Димитрова в профила си във Фейсбук.

„Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата.

Като актриса участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот“, завършва актрисата.

Диана Димитрова пуска новия фотос ден, след като колегата й Юлиан Вергов за първи път коментира обвиненията й за нанесен побой, а след това тя се закани да го съди

Краят на първия рунд между тях беше сложен преди няколко дни, когато стана ясно, че Софийската районна прокуратура няма да образува досъдебно производство за упражнено насилие срещу Димитрова от Вергов. Веднага след като самият актьор проговори, пък се отприщи вълна от съпричастност към него, като редица колеги го подкрепиха в профилите си в социалните мрежи.

Фейсбук