0

С лед като започна чистка на опозиционери, Путин скочи и на апетитна девойка, която си разголи бюста пред портите на Кремъл.

Руското министерство на вътрешните работи обяви модела от сайта за възрастни Only Fans - Лолита Богданова, известна още като Лола Бъни (зайчето Лола), за международно издирване, информират ТАСС и Readovka.

ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ: Путин се залюби с Барби! (СНИМКА)

Наказателно дело заради голи цици

През есента на 2021 г. в интернет се появява видео, на което Богданова разголва гърдите си на фона на храма "Василий Блажени" в Москва. Това е на пъпа на руската столица, Червения площад, досами портите на Кремъл.

Въз основа на този факт следовател от Мещанския междурайонен следствен отдел образува наказателно дело по част 1 на чл. 148 от Наказателния кодекс на Руската федерация (публични действия, изразяващи явно неуважение към обществото и извършени с цел обида на религиозните чувства на вярващите). 

Този член предвижда наказание до 1 година затвор. На Богданова е избрана мярка за неотклонение “подписка”.  По предварителни данни Богданова е напуснала Русия и сега живее в САЩ, пише още руската осведомителна агенция. Не известно обаче дали няма и красавицата да бъде захвърлена в някоя северна колония, ако дългата ръка на Москва я спипа някъде по света.

Междувременно руската църква поискала зайчето Лола да се покае.

Видеото

Известно време по-късно Богданова потвърди в историите си в Instagram, че се е появила във видеото, но заяви, че не тя го е публикувала в интернет и се извини, че е „оскърбила чувствата на вярващите“. 

Освен това момичето съобщи, че след публикуването на видеото е започнало да получава заплахи, става ясно още от публикацията.

24-годишната Лолита е родом от Макиевка, сега в окупираната от Русия Украйна.

Новината за ареста на Лолита и в последствие международното й издирване от руското МВР идва, когато хората на Путин и службите за сигурност започват вълна от наказателни дела срещу хора, смятани за врагове на Русия.