0

Р усокоса сексбомба тип "Барби" е новата забежка на руския президент Владимир Путин, гласи разпространяваща се със скоростта на мълния мълва. Тя е 32 години по-млада от него.

39-годишната Екатерина Мизулина завършва образованието си в Обединеното кралство и специализира в история на изкуството. В момента тя оглавява руската прокремълска Лига за безопасен интернет.

БЪРЗИ КРАЧЕТА: Путин бяга в Африка при преврат

„Катя Мизулина е напълно по вкуса на Путин“, каза за любовната афера руската активистка за правата на човека Олга Романова пред украинския "Канал 24". „Този ​​тип Барби винаги му е отивал много“, добави тя.

Романова оприличи Мизулина на по-ранната любовница на Путин - Светлана Кривоногих, собственичка на стриптийз клуб и мултимилионерка в Санкт Петербург, която е предполагаема майка на любимото дете на президента, 20-годишната Луиза.

Екатерина работи, за да заглуши всички критики срещу Путин, особено по отношение на войната в Украйна.

Путин разкри кого предпочита да седи в Овалния кабинет

За Путин, който се разведе с 30-годишната си съпруга Людмила през 2014 г., отдавна се говори, че има връзка с 40-годишната бивша олимпийска гимнастичка Алина Кабаева и се смята, че двойката има две или три деца. Но явно човекът си прескача от цвят на цвят. След като украинските медии и независимите руски телеграм канали разпространяват твърдения, че той е намерил „нов романтичен пламък“ с Мизулина, която е дъщерята на члена на парламента Елена Мизулина.

Путин искал да размени Навални за убиеца Вадим Красиков!

Двамата се сближили много напоследък, съобщи в Телеграм каналът Kremlevskaya Tabakerka, като подчертава, че източниците му били внимателни в изказванията си, защото не можели да потвърдят на 100%, пише NYP.

Мизулина завършва Училището по ориенталски и африкански изследвания в Лондонския университет през 2004 г. със степени по история на изкуството и индонезийски език.

Работила е като преводач за официални руски делегации, посещаващи Китай, преди да се присъедини към Лигата за безопасен интернет през 2017 г.