0

Н абедиха изпълнителката Мила Роберт за проститутка с фалшива обява. „По-скоро ми беше смешно, като разбрах, отколкото притеснително“, коментира случилото се певицата пред „Телеграф“.

Недоброжелатели

Непознати момчета се обадили на Мила Роберт, за да я уведомят какво са видели в интернет пространството. „Бяха много мили. Казаха, че не струвам само 160 лв.“, разказа шеговито блондинката.

Певицата Мила Роберт пред "Телеграф": Нова любов ме вдъхновява!

„Нямам представа кой го е направил. Може да са деца, може да са недоброжелатели, всеки може да е“, допълни певицата. Тя сподели, че не може да открие обявата и сайта, в който е качена. „Но да знаете, че не е валидна. Мега рандъм и смешно, кой ги прави тези неща? Това е животът, случват се всякакви неща. Но не е окей, защото на някои хора това може да се отрази зле“, каза Мила. 

Вечеря

Инстаграм

Изпълнителката продължи да иронизира цялата история и сподели в инстаграм профила си вечерята, която приготвя в кухнята след случилото се. Тя качи снимка как си пържи бекон и царевици след шествието „Нито една повече“ пред Съдебната палата в София. „Млада дама, набедена в проституция, прави вечеря след протест“, написа Мила на снимката си.

По темата работи: Лина Димитрова