0

Д ъщерята на френския актьор Ален Делон, Анушка, ще заведе дело срещу двамата си братя за нарушаване на личното пространство след излъчването на разговор между нея и баща й, предаде АФП.

Съд в Париж постанови, че съдебният процес ще бъде през април 2025 г.

ВКЛЮЧВАНЕ ОТ СЪДА: Поставиха великия Ален Делон под запрещение!

Синовете на легендата на френското кино -  59-годишният Антони и 29-годишният Ален-Фабиен, ще бъдат съдени за използване, съхраняване или разкриване на документ или запис, придобити чрез нахлуване в личния живот на друго лице, предаде БТА.

Братята Делон са обвинени, че са записали 33-годишната си сестра Анушка без нейно знание. Това се е случило по време на разговор с баща им на 5 януари 2024 г. в резиденцията на актьора в Души, на около сто километра южно от Париж.

АЛЕН ДЕЛОН С ШОКИРАЩА ИЗПОВЕД: Искам да умра, животът свърши

Два дни по-късно двамата братя публикуват в профила си в Инстаграм това, което представят за запис на разговор между Ален Делон и дъщеря му. 

В откъса женски глас се обръща към мъж, когото нарича "татко". "Теб те вземат за идиот, а а аз съм идиотка, която манипулира баща си", се чува да казва жената. 

От януари трите деца на Ален Делон водят война - в медиите и по съдебен път, заради разногласия, свързани със здравословното състояние на 88-годишния актьор. 

СЕМЕЙНИ ВОЙНИ: Децата на Ален Делон искат да го върнат в Швейцария

Синовете му Антони и Ален-Фабиен смятат, че баща им е манипулиран от сестра им, която уж крие здравословното му състояние от тях. Според обвинението на Антони Анушка иска да върне Ален Делон обратно в Швейцария, за да избегне плащането на твърде големи данъци върху наследството.

Анушка от своя страна обвинява братята си, че застрашават живота на актьора от "Басейнът" и "Гепардът". Дъщерята на Ален Делон твърди, че е искала да заведе баща им в Швейцария, за да продължи да се лекува там.