0

П ознава ли Сарамандов феновете на Hell’s Kitchen?

Сарамандов: Аз ходя на ресторанти, когато искам да съм около хора

Сарамандов е на 26 години от гр. София. По професия е сладкар. Завършва варненската кулинарна академия. Печели първо място в надпреварата за най-добър кулинарен отбор в България. Работил е в редица ресторанти, носители на общо 8 звезди Мишлен. Ментор му е бил носителят на титлата “най-добър сладкар в света” - Рене Франк. Той бе един от запомнящите се участници в Hell’s Kitchen, но си тръгна малко преди финала.

Изи разкри защо говори толкова много за секс в Hell’s Kitchen (ВИДЕО)

Как отговори при участието си в забавния Food Quiz и до колко познава феновете на Кухнята на Ада? Да видим:

- 27% от феновете на Hell’s Kitchen никога не са ходили на ресторант - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

- Според мен е вярно! Знаех си, че ще позная. Не мислех, че ще има друг начин. Аз ходя на ресторанти, когато искам да съм около хора. Понякога ги скипвам. На седмица 2-3 пъти... зависи. Като цяло не съм много взискателен клиент и никога нямам проблеми с нищо. Единственото нещо, което мразя е, ако ми сервират скариди... и те не са изчистени от задното черво. Тогава скаридата има вкус на тиня.

Симона пред "МачКаст": Шеф Ангелов ми беше като баща (ВИДЕО)

- 15% от феновете на Hell’s Kitchen са разсипвали подправки на пода - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

- Грешно! Смятам, че са повече. Даже днес разсипахме малко сол, а и имам един приятел... Той не разсипва подправки, той директно изсипва яйцата на земята. Тогава си ги събира с една кърпичка. И е тъжен, защото по принцип тренира, ама... тогава нямаше какво да яде. В Hell’s Kitchen не съм имал някакви подправки, които разсипвах, но един рамен бульон толкова време ми изкипяваше, че направо по едно време ми беше втръснало да го чистя.

Никол от Hell’s Kitchen за любимата кухня на българина и своята слабост към храната! (ВИДЕО)

- 26% от феновете на Hell’s Kitchen ядат мусаката с кисело мляко - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

- Това е пълен абсурд. Не вярвам, че 25% ядат мусаката с кисело мляко. Много повече проценти са. 87%?!? Да му се невиди. Аз мусака без кисело мляко не мога да ям, даже един път в Hell’s Kitchen някой беше сготвил мусака, нямаше кисело мляко и изобщо не се радвах на мусаката.

Царина от Hell’s Kitchen хока колеги по ресторантите (ВИДЕО)

- 67% от феновете на Hell’s Kitchen не ядат шкембе чорба - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

- Вярно е според мен. Аз също не обичам шкембе чорба, но обичам да ям вегетарианската ѝ версия, която е с кладница. Такъв топ НЯМА! Не, не ми я е правил Коцето Калки... Една кръчма до старата ми сладкарница. Беше наистина много вкусно.

КУПИДОН В ДЕЙСТВИЕ: Още двама от Hell’s Kitchen се залюбиха! (СНИМКИ)

- 34% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат зелеви пред лозови сарми - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

- Да, според мен, защото зелето можеш да го изядеш. Макар и лозовите сарми да са много по-широко разпространени. И аз ям зелеви, аз обичам повече зелеви от лозови. И много мразя да ям чушките от пълнените чушки с ориз. Обичам ги само заради вкусът, който придават на ориза.

НЯМА ДА Я ПОЗНАЕТЕ: Участничка от Hell’s Kitchen клатила дупара в клип на Криско! (СНИМКИ+ВИДЕО)