0

Ф олкзвездата Емилия изненадващо обяви, че е направила песен с изпълнителя на култовите хитове „О, Каролайна“ и „Мистър Бомбастик“ - Шаги. Тя анонсира проекта в социалните мрежи, като пусна няколко кадъра от видеото. „Те са направени в киноцентъра в Бояна“, уточни пред „Телеграф“ певицата.

Мечта

„Една моя мечта се сбъдна. Една песен, която е продължение на всичко различно и щуро, което ви представях през изминалото време. Shaggy, Costi и Емилия - Dja Dja. Винаги съм искала да видя името си до такъв изпълнител от такава величина. Една моя мечта е вече реалност. Споделям ви я от сърце. Имам да благодаря на много хора за тази уникална песен, но може би в следващия пост. Сега просто искам да споделя радостта си и щастието от музиката, която имам възможността да правя. Очаквайте Dja Dja в YouTube emilia.online”, написа към кадрите ангелогласната изпълнителка.

Връзка

„Повече от две години го подготвяме този проект. Никога не съм казвала в интервюта с кой изпълнител бих искала да направя дует. С Кости Йонита работя по световните проекти и обикновено, като направим песен, решаваме с кого е най-подходящо да я запишем. Тази е точно такъв тип, реге, а те са приятели отдавна, имат много общи песни, дори в момента имат актуален съвместен хит и той направи връзката“, разказа пред „Телеграф“ Емилия, докато монтира рецитала си от „Пирин фолк“. Видеоклипът е заснет в Ямайка и у нас, включително и когато Шаги беше за концерт в София миналата година. „Готов е, правим малки корекции и тези дни ще излезе“, добави още звездата.