0

Н а Бъдни вечер и часове преди именния му ден „доброжелатели“ счупиха луксозния джип на Ицо Хaзарта.

Светла Иванова пред „Телеграф“: Ицо Хaзарта ми помогна да намеря родителите си

С тази информация читател ни изпрати снимки на редакционната поща. Фотосите показват, че на 24 декември, вместо да меси баници и вари сармички, любимата на депутата Христо Петров лепи скършеното огледало на японския му автомобил. 

Лозенец

Изпълнителят от няколко години обитава тузарска кооперация в столичния кв „Лозенец“, току срещу стъргалото на площад „Журналист“, заедно с трите си дъщери и красивата приятелка хореографката Женя Димова. Отпред той гордо често паркирал и лъскавия си джип хибрид, станал запазена марка на музикалната звезда в последно време.

На място съседи коментираха пред „Телеграф“, че досега там не е имало инциденти с рязане на гуми или чупене на стъкла, каквито случаи има в други столични квартали. Някои обаче предположиха, че инцидентът може да е свързан с политическата дейност на талантливия изпълнител, който е депутат трети мандат от коалицията ПП-ДБ. 

В ЛИДЕРСКИЯ СБЛЪСЪК: Ицо Хaзарта победи Бойко Борисов

„Ами те разглобиха грозния паметник на Съветската армия, а сега някой може да е решил да стори същото с красивата кола на Хaзарта“, предположи възрастен господин, докато чакаше ред пред офиса на куриерска фирма, намираща се в партера на съседното блокче.  

ПТП

Разбира се, има вариант автощетата да е вследствие на ПТП - при шофиране изпълнителят или неговата половинка да са забърсали я някое дърво, я друг автомобил.

За да избегнем спекулациите, се опитвахме вчера да се свържем с Христо Петров по телефона, но безрезултатно. Проверката на място показа още, че ремонтът на сръчната и красива Женя е свършил работа и огледалото вече си е на мястото. А дали то е само козметично закрепено - без електрическата част, бе трудно да се каже. 

Заплата

Автомобилът на рап изпълнителя доста често предизвиква полемики сред електората. Когато Хaзарта стана народен избраник за втори път, се понесе мълвата, че си е купил електричката за 150 000 лева с депутатската заплата и парите от комисиите в НС. Реално обаче изпълнителят се сдобива с лукс возилото доста преди да стане народен избраник, т.е. с таланта и труда си по участия.

ВЪРНА МУ ГО ТЪПКАНО: Устата захапа Ицо Хaзарта

Това стана ясно от коментарите на негови наблюдателни съкварталци, засекли времето на придобивката.

Дари бус за деца с увреждания

Вероятно подразнен от завистниците, Петров вече дарява своята депутатска заплата за нуждите на деца, настанени в социални домове.

На този си рожден ден - 19 декември - изпълнителят даде пореден отчет за свършеното в сферата на благотворителността. В социалните мрежи той публикува снимки на закупен с негова помощ бус за Центъра за деца и младежи с увреждания в созополското село Атия. С него хлапетата вече ще стигат по-лесно до Бургас.