0

П родължава секс скандалът, в който се забърка харизматичният фронтмен на Rammstein Тил Линдеман. Рускинята Алена Макеева от Самара е наричана секс вербовчик на групата.

 Междувременно полицията и прокуратурата на Берлин разследват всички обстоятелства по случая, а музикантът продължава да си пее.

В германската столица на 16 юли се състоя първото изпълнение на Rammstein след скандала. Пред стадиона, където се събраха повече от 50 хиляди фенове на групата, стотици протестиращи се наредиха и се опитаха да провалят концерта.

GettyImages

И това не е всичко! Активисти пишат и разпространяват петиции за забрана на концертите на групата. Демонстрантите носеха транспаранти с надписи "Само да - означава да!" и поискаха да не се дава възможност на музикантите да излязат на сцената.

Организаторите на акцията обясниха, че "патриархалното насилие, очевидно в случая с Rammstein, не е изолиран случай, а система". Преди това активисти нападнаха централата на рок групата Rammstein в Берлин и разбиха прозорците.

На сградата се появи надпис "Не предоставяйте сцена за престъпниците". Анти-Линдеманите няма да се откажат от задачите си, а самият Тил също няма намерение да слиза от сцената. И това въпреки факта, че на 14 юни срещу Линдеман бяха образувани наказателни дела по член за изнасилване. Местната прокуратура започна разследване по член 177 от германския Наказателен кодекс („сексуално посегателство, принудителен секс, изнасилване“).

.

 .
GettyImages

В допълнение, друг член на групата - Кристиан Лоренц също беше обвинен - неговите анонимни момичета казват за него, че ги е отвеждал, давал им алкохол и започнал да ги убеждава да интимничат без да чака съгласие.

.

 .
GettyImages

.

 .
GettyImages

КРАЛИЦАТА НА РАЗВРАТА: Рускиня уреждала мацки за секс партита на фронтмена на Rammstein

СКАНДАЛ: Рамщайн примамвали фенки за секс, дрогирали ги тайно!