0

Б ащата на Илън Мъск, Ерол, разкри, че тайно второ дете от аферата си с доведената си дъщеря Яна Безуиденхаут.

76-годишният Мъск посрещна и 35-годишната Яна са се сдобили момиченце през 2019 г., но новината за детето се разкрива едва сега, след като Ерол се похвали пред „Sun“, като заяви: „Единственото нещо, за което сме на Земята, е да се възпроизвеждаме“.

Двамата вече имат едно дете - 5-годишно момченце, родено през 2017 г. Ерол призна, че бременността на Яна е била „непланирана“ и каза на „Sun”, че двамата вече не живеят заедно, заради голямата разлика във възрастта им от 41 години. „Не е практично. Тя е на 35. В крайна сметка, ако все още съм наоколо, тя може да се върне при мен“, смята Ерол.

Родословното дърво на семейство Мъск ва все по-сложно. Ерол има седем деца, а синът му Илон – 9, като съвсем наскоро призна, че е баща на близнаци.

Ерол, който е богат южноафрикански инженер, се жени за модела Майе Халдеман Мъск през 1970 г., от която има три деца: Илон, Кимбал и Тоска. Двойката се разделя през 1979 г. и той се жени за Хайде Безуиденхаут, млада вдовица, която вече има две деца, включително Яна.

Ерол и Хайде имат две биологични деца, а инженерът на практика отглежда Яна, която е била само на 4 години, когато той е станал неин втори баща. В крайна сметка Ерол и Хайде се развеждат след 18-годишен брак, а многолюдното семейство е потресено, когато Яна обявява, че е бременна с детето на пастрока си.