0

Б лагой Георгиев буквално е щял да се прости с главата си, след като татари са поискали да приложат към него древното правило за мъст.

Това станало покрай развода му с хубавата Есмер, която е татарски произход. Случило се така, че Джизъса бил обвинен в изневери. По това време Есмер си пусна многозначителен пост в социалните мрежи, че Благо бил на два стана. Тук бе изтълкуван, че се заглеждал по колеги, но после се оказа, че всъщност Георгиев е имал забежки с красавици от Москва. Това стига до ушите на татарите и те искат да отрежат главата на българския футболист. Благо обаче успява да се измъкне само с финансови загуби и с обещанието никога да не се връща повече без изрична покана. Говори се, че лично един от големите в руския фитбол е платил огромен откуп, за да запази главата на Джизъса на мястото й.

Златка

Скоро след приключенията с Есмер Благо се залюби с русата Златка, както е известна плеймейтката Райкова. Двамата бяха заедно от 2018 г., та чак до миналата, което за Благо си е истински рекорд. След това започна раздялата. Златка Райкова коментира в личния си профил, че бащата на първородния й син не полага никакви грижи за малкия Благойчо. Тя отбеляза: „Благой полага грижи с майка му да лъжат най-безцеремонно по телевизията“. Двойката се разделиха близо преди година, а сега и двамата имат нови партньори до себе си. Благо се ожени за кръшната Полина. Преди време той категорично коментира пред „Телеграф“, че вече няма да се развежда и сегашният му брак ще е до живот. Това пък даде повод на някои да си припомнят, че Георгиев има две деца и от първата си жена, с която така и не сключи брак – гимнастичката Христина Витанова. Сега пък Златка чака второ дете от новия си.

Петканови

Може би не чак толкова драматични, но все пак раздели бележат и любовта на Дани Петканов и Алекс Богданска. Особено първата им разлъка бе изключително скандална, след като Дани реши да направи публично достояние изневярата на половинката си и изтипоса снимка, на която Александра лапаше пръста на италианския милионер Макс. Преди това обаче красавицата изживя истински ужас. Защото на главата й се изсипаха какви ли не хули. След цялата публична излагация Дани и Алекс се сдобриха във „ВИП брадър“ и4 за капак на всичко там сключиха брак. Година по-късно им се роди и прекрасно дете, но преди година и половина розовият им балон се спука и Петканов поиска развод от съпругата си, а за обяснение даде, че не може да търпи силния й характер. Светските хроникьори заподозряха, че този път Даниел си е хванал някоя мадама, която е била ябълката на раздора. Въпреки раздялата, двамата си бяха взели поука от първия път и успяха да запазят достойнството на другия. Заради сина си те дори са в приятелски отношения и често се срещат, а наскоро бяха заедно с Габриел на екзотично пътешествие из Югоизточна Азия.

Рап

Рапарът Станислав Найденов - Спенс и майката на най-малкия му син – Петра, се разделиха преди няколко години. Първо Петра завежда дело за домашно насилие срещу рапъра, но не успява да го съди. След това, тя заживява със сина си при новият й партньор - бизнесменът Веселин Кавръков. Тогава Станислав вади скандални чатове в социалните мрежи между него и нея. От тях става ясно, че редовно подаръците, дори хляб, които е изпращал на сина си, са отивали в кофата за боклук.

„Едно е почти сигурно - когато използваш кофата за боклук, за да хвърлиш там дрешките и хляба купен с любов от мен за сина ми, няма как да успокоиш съвестта си и жертвата да си ти. Как иначе ще излезе, че Спенс не е купил нищо на сина си? Поне дрешката можеше да дариш на майка в нужда“, пише рапърът.

И жената на рапъра Спенс му заведе дело за домашно насилие, като Андреа на Васил Драганов след раздялата им. И двете дами обаче го загубиха. „Спечелих делото, което бившата ми вече половинка г-жа Петра Вълчева заведе срещу мен за твърдяно за извършено спрямо нея „домашно насилие“, изразяващо се в акт на вербална агресия срещу нея, във време когато вече отдавна не бяхме заедно“, написа в писмо до медиите Станислав Найденов.

Войната между тях е най-вече за сина им Максим, който скоро стана на 5 г. За последно по Коледа музикантът се ожали, че майката на детето прави спънки то да прекарва празниците с баща си. Той каза: "За най-голямо съжаление на г-жа Вълчева и семейството й, която между впрочем уважавам и към което имам добро отношение, общото ни дете ще носи моите имена – Максим Станиславов Найденов. За правото да бъда в живота му и той да ме познава, въпреки щенията на майка му, искам да расте с обичта и закрилата на по-големите си брат и сестра. Ще се боря и съм готов да платя всяка цена, в това число достойнството ми да не бъде пощадено, дори да няма пощада и за най-близките ми хора".

Опикан

След като народната певица Ива Давидова обвини мъжа си Димо Кирилов, че я е зарязал заради чистачка и не се интересува от детето им, той излезе с официално обръщение във фейсбук профила си: „И аз като живо същество имам право да се защитя по случай нападките на Ива Давидова. Човек от хубавото няма да избяга! Пожелавам на всеки, който не ми вярва, да живее поне месец с Ива Давидова! Да я гледа сутрин как започва с бира, обед минава на вино и вечер завършва с узо или уиски! Да си легне до теб и както не всяка вечер, но през вечер да се изпусне и ти се събудиш опикан. Всеки ден да търсиш скандалите с хората, защото това за нея е реклама и се чувства горда. А Радостина, жена, която много харесвам, е лаборантка, а не чистачка, на 37 години, а не на 40+. Бизнес дама е, на която Ива Давидова не може да стъпи на малкия пръст, за жалост ми е само бизнес партньор. По случай лъжите, с които я напада Давидова, тя ще си потърси адекватната справедливост в съда. Няма да остане нищо неразкрито! Обещавам ви! Относно дъщеря ми - от една година е укривана от мен и нямам никакъв допир до нея. Има неща, за които ще останете шокирани, но това ще разберете впоследствие. След като разговарям с МВР!!! И за измамата, която сътвори Давидова, която открадна от мен огромна сума пари“, написа самият той.

Според запознати в началото всичко между мъжа на Ива - Димо, и въпросната жена Радостина, тръгнало като обикновена забежка, но след това прераснало в дълга връзка, а с днешна дата дори живеят заедно в Германия, където тя обитава общинско жилище. За задявката на съпруга си Ива разбрала от самата нея, която й писала във Фейсбук. Мъжът й първоначално отричал, но после признал, че в живота му има друга жена. Това довело до незабавното подаване на молба за развод от страна на народната певица. Приятелки на Давидова разкриха, че я вбесил фактът, че съпругът й оставил с нея да се занимава любовницата, а той нямал смелост пръв да я погледне в очите. Близки до нея разкриха, че Ива буквално е минала през 9-те кръга на ада, след като цялата истина излязла наяве. Екип на „Телеграф“ потърси певицата за коментар, но тя отказа да говори в момента с думите: „Да, вярно е, развеждам се, но не желая да коментирам нищо повече, докато делото не приключи. Лек ден“. Нейни приятелки пък разказаха, че в момента певицата бачка непрекъснато, за да осигури прехрана на дъщеря си и да не им липсва нищо. Дори е отворила агенция за организиране на събития, което е допълнителен бизнес освен участията й.

Ключ

Бившата съпруга на актьора Васил Драганов - Андреа, признава, че през последната седмица е подложена на голям емоционален стрес. Всъщност така е от началото на раздялата. „С Васил сме заедно от края на 2003 г. Имаме и две прекрасни деца. Имаме много щастливи моменти заедно. През последните години скандалите започнаха да зачестяват и напрежението да ескалира. От началото на 2021 г. непрекъснато имаше скандали и пред децата", споделя тя и издава, че през лятото не е била допусната до семейната им вила в Царево от майката на Васил и именно тогава тя все по-сериозно е започнала да мисли за раздяла. Андреа казва, че Васил й е оставил ключа от апартамента, за да ходи да се грижи за децата и да го поддържа, но един ден той я заплашил, че ако не го върне - ще смени ключалката.

8 март

Софи Маринова преди време отбеляза, че докато била с Гринго, той е счупил едната й ръка. Това станало навръх 8 март, когато се наложило да ѝ бъдат направени и 15 шева. Причина за яростта му бил обсебващата му ревност. Заради тежките наранявания, известната певица отписала всичките си участия и дълго време се възстановявала. При софи емоциите винаги са много силни и искрени. Тя после пак се сдобри с Гринго, но след това двамата се разделиха отново.