0

А дам Лавин бе обвинен, че е изневерил на съпругата си Бехати Принслу, която е и модел на Victoria’s Secret. Докато се готви за участие във Вегас, получи силна подкрепа от човека, който подготвя събитието Шакил О'Нийл, пише TMZ.

О'Нийл казал на изданието, че Адам все още е добър в очите му, въпреки предполагаемата изневяра на фронтмена на Maroon 5, защото Адам винаги е участвал в благотворителна дейност за деца в нужда.

Адам и Maroon 5 се готвят да свирят този уикенд на годишната гала за набиране на средства на фондацията на Шакил О'Нийл в Лас Вегас и Шак каза, че отдадеността на Адам към благотворителността показва истинския му характер.

Въпреки че има голямо очакване да видим Адам на сцената за първи път, откакто много жени го обвиниха, че се е плъзнал в техните лични съобщения– включително една, която каза, че са имали физическа връзка – Шак каза, че единственото нещо, което има значение, е Адам и Maroon 5 да се появят, за да помогнат за набирането на средства.

Начинът, по който Шак го вижда е, че той не е в състояние да осъди Адам.

Адам и бременната му съпруга показват единен фронт – тази седмица те се качиха на частен самолет преди неговия концерт в Града на греха. Адам също отрича да е правил секс с някой от обвинителите си, но признава, че е „прекрачил границата“.

След скандала с изневерите: Адам Лавин и Бехати Принсло остават заедно