0

Р апърът Мишо Шамара е събрал 200 хиляди долара от ледени скокове. Това се похвали в социалните мрежи самият той. Сумата е предназначена за благотворителна кауза.

Кръст

Фронтменът на „Гумени глави“ пусна две клипчета от езерото в Илинойс и чрез тях показа как 500 човека от неговата махала скачат на части в ледените води. За целта всеки от тях е платил такса и така е събрана сумата от 200 000 долара, която ще бъде дадена за болни от рак деца. „Не да скачаш за кръста, да ти измръзнат макарите за нищо“, коментира варненецът в Америка, правейки сравнение с традиционния ритуал за Богоявление у нас.

Паника

Събитието се организира само 5 дни след като махалата на Шамара бе заплашена от торнадо. За това съобщи пак самият той със видео, в което показа уплахата си. „Сирените вият, торнадо уорнинг, телевизиите предупреждават, телефоните откачат. Чакаме, ако удари земята, да се криеме по мазите тука“, сподели Мишо, показвайки паникьосаните си комшии.

Пожар

По същото време, но в Ню Йорк инцидент преживя и актьорът Михаил Билалов, който е на турне в САЩ. Посред нощ се е наложило да бяга на улицата от хотела, в който спи, защото има пожар в сградата. „Добър вечер от Тампа. Хотелът зад мен, в който спя, започна да гори. Сега аз съм отвън и имам време да направя това видео за Ню Йорк. Ако всичко върви добре и, дай Боже, не изгорим в този хотел“, сподели Джаро и покани почитателите си на следващата дата от обиколката. „Пожелаха ми топло време в Тампа. То си стана направо жега“, коментира още той. Феновете му приеха сериозната новина с чувство за хумор: „Що запали хотела на хората“, „Почвай да гасиш, ве“ и „Джаро, пази се за новия сезон на „Под прикритие“.