0

А ктьорът Харисън Форд е бореца за галактическа свобода Хан Соло от „Междузвездни войни“, той обикаля земното кълбо в обувките на археолога Индиана Джоунс от едноименната сага на Джордж Лукас и залавя опасни престъпници като ченге от "Блейд Рънър".

Харисън Форд е един от най-печелившите изпълнители в Холивуд, като филмите с негово участие се реализирали приходи от над 9 милиарда долара в световен мащаб. Легендарният актьор вече шест десетилетия е част от развлекателната индустрия.

Наскоро Форд разкри тайната на своя успех в шоубизнеса, като заяви, че тя се крие във възможността да работи с надарени актьори и професионален екип през годините. Според него, за триумфа му са допринеси талантливите личности, с които е имал късмета да работи.

„Различни хора, работещи хора, които са изключително успешни в своята сфера. Искам да кажа, че режисьорите, с които съм имал възможност да снимам, определено са невероятни“, каза Харисън Форд пред Fox News.

“Имах много, много голям късмет. Попаднах в Холивуд във времена, когато филмовият бизнес не беше толкова тясно свързан с културата, а ние имахме възможност да влияем върху нея. Беше страхотно време за индустрията и гигантите във филмовия бранш бяха във възход. Получих шанс да работя с Алън Джей Пакула, Сидни Полак, Питър Уиър и много други във време, когато филмовите продукции процъфтяваха”, добави актьорът.