1

И звестна певица е била пребивана, рязана и са ѝ били крадени лични вещи, а извършителят не е кой да е, а собственият ѝ брат.

В съдебни документи, получени от TMZ, се твърди, че майката на Доджа Кет Дебора Елизабет Сойер е подала молба за временна ограничителна заповед срещу 30-годишния си син Раман Далитандо Дламини. В нейното заявление има още и няколко сериозни обвинения.

МАЛКА НУЖДА, ГОЛЯМА НАГРАДА: Доджа Кет грабна „Грами“ от тоалетната: „Никога не съм пикала толкова бързо през целия си живот“ (СНИМКА+ВИДЕО)

Твърди се, че Доджа е била физически и вербално малтретирана от големия си брат. Майка ѝ посочва, че певицата се нуждае от закрила, защото брат ѝ и избивал зъбите, порязвал я и я биел. Също така дори унищожил и откраднал част от имуществото на Доджа.

Getty images

Освен физическото посегателство имало и вербално. Раман я обиждал „по много унизителен начин”, като я накарал да се чувства  „несигурна и травмирана”.

Що се отнася до нейната собствена безопасност, майката на Доджа твърди, че Раман я е малтретирал физически и я е заплашвал многократно през последната година, като посочва, че последният инцидент се е случил по-рано този месец.

Здравословни проблеми развалиха плановете на Доджа Кет за лятото (СНИМКИ)

Съдът разпореди защита на майката от Раман, като очаква изслушване за постоянна ограничителна заповед, но не наложи защита на певицата, като посочи, че тя сама трябва да подаде молба за ограничителна заповед.

Getty images

Струва си да се отбележи, че майката на Доджа посочи, че е имала ограничителна заповед срещу сина си и в миналото, но тя е изтекла.