0

П обедител от "Игри на волята" се развежда със жена си. Както се казва - случва се и на най-добрите...

Става дума за спечелилият финала на сезон 3 на екстремното риалити Андрей Гридин и досегашната му съпруга - рускинята Ксеня.

За семейния разрив разкрива самата тя в профила си в ТикТок. Решението дошло от от Ксеня, тя се преместила от семейното им жилище. Двамата имат и една дъщеря, която по думите й ще живее с нея след развода. 

@kseniya__ilchuk Ответ пользователю @Mila Kim ♬ оригинальный звук - Ксени 🐈

Ксеня споделя още, че много трудно приема раздялата и за да го преодолее посещава психолог. "Когато обичаш един човек и се разделяш с него, защото разбираш, че повече не можеш, е много трудно", казва рускинята. Освен това се появил и здравословен проблем свързан с храненето и апетита й, с който се мъчи да се справи. 

@kseniya__ilchuk Ответ пользователю @Mihaela Popova ♬ оригинальный звук - Ксени 🐈

Относно това дали печалбата на Андрей от 100 000 лева са причина за раздялата им, тя отговори, че никога не е имала допир до тях, нито ги е искала. Още след края на "Игри на волята" той сподели, че средствата изцяло ще бъдат запазени за дъщеря им - за нейното бъдеще. 

За никого не е тайна, че по време на Игрите между Андрей и блондинката Елизабет имаше меко казано симпатии.

ПЪЛНА ПРОМЯНА: Помните ли Елизабет от "Игри на волята"? Няма да повярвате как изглежда бившата гимнастичка в момента (СНИМКИ)

Иначе Ксеня не крие, че вече има нови обожатели, дори имала покана да участва в "Ергена", но отказала под претекст, че е твърде рано от раздялата им. Тя самата е голям фен на Игри на волята, но вече три пъти не успява да стигне през цедката на многото кандидати за голямата печалба. 

@kseniya__ilchuk Ответ пользователю @Янка Костадинова ♬ оригинальный звук - Ксени 🐈