0

П оп иконата Бритни Спиърс е била ударена в лицето от главния охранител на баскетболния тим от НБА Сан Антонио Спърс, гръмнаха световните медии онзи ден. 

Заваляха нови и нови подробности как Бритни побутнала в гърба новия френски феномен Виктор Уембаняма, за да си издейства само снимка с него.

ЕДИН ПО МУЦУНАТА И НОКДАУН: Проснаха Бритни заради баскетболистче в Лас Вегас, взели я за досаден навлек (СНИМКА)

Последвало брутално, по думите на Бритни, кроше в лицето й от шефа на охраната на „шпорите“. От ресторанта звездата, изпяла култовите хитове „Токсик“ и „Упс, аз пак го направих“, отишла в полицейското управление в Лас Вегас, за да подаде оплакване.

И тук ударила на камък – полицията отказала да повдигне обвинение за крошето. Защо ли?

Агентите надлежно прегледали видеозаписите от инцидента от камерите в заведението. Там ясно се вижда, че когато Бритни докосва играча, охранителят блъска инстинктивно ръката й, без да гледа.

Така в крайна това доведе до „ръката на Бритни, която се удари в лицето й“, според официалното изявление на полицията, цитирано от АР. Поради което срещу охранителя няма да се повдигне обвинение.

41-годишната Спиърс по-рано беше описала в социалните мрежи как бодигардът я ударил толкова силно в лицето, че тя едва не паднала, а от крошето очилата й хвръкнали.

Високият 2,22 м баскетболист Уембаняма (с прякор Уемби) каза, че не е видял кой го е сграбчил отзад, като си продължил по пътя, както го инструктирали от охраната.

Едва по-късно той научи, че му е посегнала самата Бритни Спиърс.

Поп иконата не за пръв път е предизвиквала объркване, шок и сериозно безпокойство сред феновете си с публикации в социалните медии в миналото.

До ноември 2021 г. тя бе под настойничеството на баща си в продължение на 13 години, след като претърпя психически срив поради лични и професионални проблеми. 

Кумирът на Бритни: Уембаняма напълни за нула време зала с 18 000 места в Лас Вегас