0

Щ е има ли втори сезон на хитовия сериал „Шогун“? Това се питат феновете, които тръпнат в очакване, а сега вече може да имаме отговор на този въпрос. 

Сериалът може да се завърне за втори сезон, тъй като звездата и продуцент Хироюки Санада е подписал договор с FX, за да се завърне като лорд Йоши Торанага в историческия епос, развиващ се в Япония, твърдят източници пред Variety.

Япония - страната на самураите: Спазвайте строгите им правила, ако ще пътувате (СНИМКИ)

Сериалът беше обявен като лимитиран, но FX обмисля да го премести в категориите за драма в тазгодишната надпревара за награда „Еми“.

Източници сочат, че в случай на подновяване, Космо Джарвис също ще се върне, за да повтори ролята си на пилот-майор Джон Блекторн. Разбира се, има много други части, които трябва да си дойдат на мястото преди официалната зелена светлина.

600 нови сериала ни връхлитат

Ако „Шогун“ бъде подновен за втори сезон, FX ще разтърси значително надпреварата за „Еми“, изправяйки високобюджетната драма срещу претенденти като „Короната“, „Сутрешното шоу“ и „Fallout“, за разлика от съперниците му в лимитираните сериали като „Baby Reindeer, ” „Спътници”, „Рипли” и „Истински детектив: Нощна страна”.