0

И талианският чаровник Микеле Мороне, по когото въздишат хиляди фенки по целия свят, ще бъде специален гост в церемонията по избирането на новата Мис България.

Тази вечер 20 красавици от цялата страна ще се борят за престижния приз на нюйоркските декори в киностудията на „Ню Бояна“ , а Мороне най-вероятно ще даде своята оценка коя заслужава да бъде новата ни миска.

Тема

СЪС ЗАТАЕН ДЪХ: Фенки чакат Микеле Морони в Бояна (ВИДЕО)

Темата на конкурса в неделя вечерта ще бъде „Холивуд в постапокалиптичен декор на Ню Йорк“. Сцената пък ще пресъздаде визията на мегаполиса Ню Йорк след апокалиптично събитие.

Водещ на модното събитие ще бъде чаровният певец и актьор Орлин Павлов, а на сцената ще се изявят певицата Крисия и актуалният Папи Ханс. Част от програмата ще бъде и жената  каучук Сирма Добрева. Сред дамите в журито ще се откроят носителките на титлата „Мис България“ Наталия Гуркова и Антония Петрова, както и членове на кралското семейство на Камбоджа - принцесата Джена Нородом и нейната сестра принцеса Ема Нородом. Шеф на журито ще бъде Гаел Бонел Санчес - бизнесмен, продуцент и директор по развитието на „Ню Бояна“.

Мороне пристигна на родна земя преди няколко дни, а снощи събра хиляди фенове, пред които показа, че е добър не само пред камера, а и в пеенето.