0

Д жулиана Гани е в очакване на второто си бебе, научи „Телеграф“. Хубавицата била твърдо решила да обяви новината публично чак когато прехвърли половината от бременността си, но щастието й било толкова голямо, че нямало как да го прикрие. Миската споделила с близки и познати във фризьорския салон, че най-накрая била много щастлива. 

Палма де Майорка

Освен това моделката затвърди клюката, че е бременна с публикуването на няколко издайнически снимки в страницата си във Фейсбук.

На последния й фотос от плажа на испанския Палма де Майорка красавицата е с цял бански, който покрива корема й, нетипично за секси мадамата, която се облича доста предизвикателно. От него ясно се вижда бременно коремче.

Много от бременните жени избират именно цял бански, за да скрият, че са бременни. В случая обаче именно синият бански издаде, че тя очаква втората си рожба.

Пол

За евентуалната бременност на екзотичната красавица се заговори още в началото на връзката й с полицая Теодор Гецов.

Тогава Гани публикува няколко видеа, от които не стана ясно има ли план да дари с наследник новия си любим. На въпроси на фенове миската отговаряше с недомлъвки.

Повечето й последователи изразиха мнение, че това е с цел Гани да предизвика по-голям интерес, но с днешна дата новината е повече от реалистична.

Самият Теодор също изглежда повече от щастлив до Джулка и я определя като най-хубавото нещо в живота си. Той сияе от щастие, коментират запознати с двойката.

Според мълвата Джулката е някъде около четвъртия месец и буквално преди дни трябва да е научила какъв е полът на бебето й.

Припомняме, че силиконката вече има един син - Давид, който е само на 2 години.