0

П ам от "Ергенът" се засили да топи излишни килограми със скоростта на вятъра от последните дни. Най-едрата от претендентките за сърцето на Евгени Генчев във втория сезон на романтичното риалити е решила да стане неузнаваема.

А кантарът й буквално да се чуди какво се случва! От няколко месеца насам Пам се е отдала на редовни тренировки във фитнес залата. Всъщност тя се е втурнала да се вталява непосредствено преди участието си в шоуто, но след влизането си в него се е наложило да прекъсне за известно време. Явно нервите, които е хабила в "кокошкарника" са я подтикнали да позабрави за фитнеса и здравословното хранене в онзи период, след като всички видяха как безпардонно се тъпче с палачинки до припадък.

По нейни думи след това обаче е успяла да свали 10 килограма от теглото си. Макар и да не се притеснява от критика и хейт, тъй като е свикнала с тях, карнобатлийката е решила да се посвети на спорта и да подобри здравословното си състояние, като демонстрира това в социалните мрежи, където бълва кифленски селфита от залата и разказва запалено за новата си мания.

Днес тя спортувала минимум четири пъти седмично и се отдавала напълно на тренировките. Но не защото се притеснява от коментарите на хората, а защото искала да е здрава и силна. И защото това я правило щастлива.

"Днес си започнах тренировката в настроение "Чума" буквално. След като приключих съм в настроение да обичам всички. Все едно съм изпила няколко водки, но всъщност съм изпила само един протеин. И понеже тренирам за сила и издръжливост искам да се похваля - въпреки астмата, травмата на крака ми и фобията от ескалатори, която е вече несъществуваща успях да кача на стълбичките 135 етажа. Това е личния ми рекорд до сега. С малки стъпки към прогрес. И утре няма да мога да ходя сигурно, но сега вървя един метър над земята. Беше ми кардио ден... май малко се изпотих, само не мога са разбера защо съм толкова щастлива. Аз и след секс не съм се усмихвала така е*ати", разказва емоционално за преживяванията си Пам. А още като начинаеща в залата споделя: "Бубсита, първата ми тренировка с къса тениска във фитнес пълен с хора. Обичам тялото си, правя каквото мога за него, но винаги съм се чувствала много притеснена в зала особено, ако съм с прилепнали дрехи и трябва да правя серии във всякакви всестранни пози. Още се притеснявам, но съм едновременно супер доволна и вдъхновена от малките точици прогрес, които печеля като опознавам тялото си по нов начин.".