0

П рисъствието на световноизвестния рапър Снуп Дог на олимпийските игри в Париж със сигурност е една от специалните изненади на организаторите на най-големия спортен форум на планетата.

Американският изпълнител дори беше сред избраниците, които имаха привилегията да потичат с олимпийския факел преди официалното откриване на олимпиадата във френската столица.

ЩЕ ВИ СЕ ИЗПРАВЯТ КОСИТЕ: Том Круз със страховита каскада за финал на олимпийските игри! (СНИМКИ)

Калвин Кордозар Броудъс младши, както е истинското му име, присъства на почти всички спортни мероприятия, на които участват Съединените щати.

Зад нестихващата активност на 52-годишния рапър, който в определени моменти забавлява и местната публика с артистичност и музикалните си заложби, стои повече от щедър финансов стимул от организаторите на олимпиадата в Париж, пише Би Би Си.

Снуп Дог се чувствал като Мохамед Али в Париж

От самото начало на форума се появиха множество спекулации около сумата, която е прибрал Снуп Дог за присъствието си на спортното мероприятие.

Тази загадка получи своя отговор, като стана ясно, че Снуп Дог е подписал договор, според който ще взима по 500 000 долара на ден заради своята ангажираност по време на олимпиадата.