0

В еселин Анчев - звездата на театър „Българска армия“ и познат с образа си на Дичо от хитовия сериал на NOVA “Пътят на честта“, се сгоди за дългогодишната си приятелка Златина. Актьорът падна на колене пред своята любима на бийч бар с гледка към морето на о. Левкада, а отговорът на учителката по математика, естествено, бил положителен.

Бийч бар

„Отговорът е „Да“!“, написа Веселин Анчев в личния си профил във Фейсбук и си качи публична снимка, на която целува своята любима. Силуетите на двамата са леко размазани, защото на преден план се вижда годежният пръстен, който Анчев е сложил на безименния пръст на любимата си. Двамата са заедно от няколко години, като всяко лято обичат да почиват край морето, особено в Гърция. Веселин Анчев е роден през януари 1979 г. в Русе. Основно и средно образование завършва в родния си град. Участва последователно в две театрални школи в периода 1995 - 1997 г. Първият му опит да учи актьорство в Националната академия през 1997 г. е неуспешен. Отбива военна повинност през 2000 г. като механик водач на бронетранспортьор и през същата година заминава да живее в София, кандидатства в Театралната академия за втори път, но отново неуспешно. Завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 2005 г. в класа на проф. Крикор Азарян и асистент Тодор Колев.

Риалити

Повод да почерпи за годеж има и двукратният победител от „Биг Брадър“ и ВИП формата Джино Бианкалана. Бившият на Джена се похвали в личния си профил в Инстаграм, че любимата му жена Кристиана е казала „да“ на предложението му за брак. Той издава и че двамата ще станат родители на момиченце. В момента Джино и Кристиана живеят в Чикаго, където е цялото семейство на риалити звездата.