0

Л ейди Гага влезе за първи път в образа на Харли Куин за предстоящото продължение на хитовия филм „Жокера“.

36-годишната певица и актриса беше заснета в Ню Йорк пред кметството на Манхатън, облечана в пурпурно сако, къса кожена пола и карирани чорапи. Гага ще бъде част от „Жокера: Лудост за двама“ на Тод Филипс, където ще си партнира с носителя на Оскар Хоакин Финикс.

С грим в стил „Арлекин“, червено червило и загладена назад руса коса, носителката на 13 награди „Грами“ беше заобиколена от стотици статисти по време на снимките на стълбите на кметството. След тълпа от протестиращи, Гага беше ескортирана до сградата от полицаи на Готъм Сити.

Протестиращите държаха в ръце лозунги с надписи „Безплатен жокер“, „Жокер, ожени се за мен“ и „Справедливост за Жокера“.

В една сцена Гага се обърна, за да погледне тълпата и вдигна юмрук, преди да бъде въведена в сградата от офицери в тактическа екипировка.

„Жокера: Лудост за двама“ е продължението на филма на Филипс от 2019 г. „Жокера“, който разказва оригиналната история на класическия злодей на DC.

Кинолента стана най-касовият филм на всички времена, а Феникс спечели Оскар за най-добър актьор за превъплъщението си в образа на Жокера.