0

К ание Уест скочи на президента на САЩ Джо Байдън за това, че не приел предложението на Илон Мъск да се срещнат и използва някои обидни думи по адрес на американския държавен глава, като го нарече "шиб*н ретард", пише TMZ.

Скандалният бивш мъж на Ким Кардашиян даде интервю за Пиърс Морган, твърдейки, че може да използва обидни думата и всякакви други, поради факта, че бил диагностициран с „проблеми с психичното здраве“.

Интересното е, че това заболяване на попречи на рапъра да е наясно ,че използва сериозни обиди. 

Той каза: "Президентът на САЩ не е провел среща с Илон Мъск. Това е ретардирано. Знам, че не бива да го казвам, но това е просто ретардирано".

По-рано американският бизнесмен обяви, че може да се наложи да спре сателитната комуникационна система Starlink в Украйна, тъй като вече не може да я финансира. За да разреши този проблем, ръководството на Starlink се е обърнало към Пентагона с призив за отпускане на 124 милиона долара чрез ведомствени канали за поддръжка на системата.

В същото интервю Уест се опита да разчисти въздуха около антисемитското си изказване, като посочи, че е пожелал смърт само на евреите, които той мисли, че са го прецакали.