0

П евицата Йоана Захариева - Йоко излезе с разкрития за момичето, което за назидание било подстригано от президента на баскетболния клуб на "Левски" Тити Папазов в миналото, когато двамата имали връзка. 

В подкаст на Йонислав Йотов -Тото Папазов разказва през смях как подстригал 16-годишната си приятелка "за наказание", на фона на многохилядни протести срещу насилник от Стара Загора, нарязал с макетно ножче приятелката си и и след това я обръснал.

Певецът Тото от "СкандаУ" също стана потърпевш от ситуацията с Тити Папазов като му изтриха целия канал с подкасти с известни личности. 

По думите на певицата Йоко Захариева потърпевшото момиче се казвала Гергана и след ужасът с Тити напуснала България. "След случката повече никога не се върна в клас и ние никога повече не я видяхме. Чухме, че е емигрирала извън България", казва певицата. 

"Тръпки ме побиха когато чух как безцеремонно "човекът" Тити Папазов се похвали пред множеството зрители в залата и интернет, как е постъпил с едно момиче в крехка възраст, нашето момиче, което още нямаше 18. Само забрави да се допохвали, че е я е вързал с белезници за парното преди да започне да я подстригва и я оставя така, заключена, между 24-48 часа, докато я намерят близките й тогава", разкрива тя. 

От своя страна Тити Папазов отговори на всички нападки срещу него. "Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този инцидент. Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15-и март и инцидент отпреди 28 години", заяви Тити Папазов по повод на разпространения в социалните мрежи клип с него, в който разказва как хванал своя приятелка в изневяра и й подстригал косите.

Той опроверга, че била непълнолетна, по думите му тя била на 19 години. "Това се случи в края на август, началото на септември 1995 г. Тя е родена на 15 май 1976 г. Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995-а", обясни баскетболният треньор.

"Дори не знам защо разказах това. Сигурно Тото ме е питал. Случило се е. Бяхме млади, малко буйни, повече глупави", допълни Папазов, цитиран от "24 часа". 

По-късно с обяснение чрез видеобръщение излезе и Тото. „Смятам, че на такова нещо не трябва да се дава публичност. Клиповете в моя канал не са изтрити от докладвания, а са скрити от мен. Извинявам се, че не съм го преценил правилно навреме, когато се е случило. Аз не знаех каква история ще разкаже той. Моят смях е още по-обиден, с оглед на ситуацията към днешна дата. Извинявам се!”, уточнява Йотов.