0

В идео отпреди няколко месеца, в което треньорът по баскетбол Константин (Тити) Папазов признава в подкаста на Йонислав Йотов (Тото) от "Скандау", че лично е подстригал насила жена, обиколи социалните мрежи и предизвика възмущение в потребителите на фона на касапницата, при която садистът от Стара Загора също избръсна нула номер и накълца с макетно ножче приятелката си.

Тити разказва, че бил във връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов искал да подстриже косата на момичето. Тъй като тя, по думите му, се "борила неисово за косата си", Папазов успял "само" да направи дупки.

„Пристига тя. Може би щях да простя, но изнагля. Викам - да те питам нещо. Възпитателно ти дадох съвет как да контролираш нагона си - кога си игра със Суно? Получих адски некоректен отговор. И викам сега, понеже моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И започва процеса на подстригване“, разказва със задоволство Тити Папазов.

@istinatasega ПОМОГНИ И РАЗПРОСТРАНИ! Тити Папазов остригал насила бившето си гадже, която тогава е на 16 години, защото  спала с друг човек три дни след като скъсали. Хвали се горд от  "мъжката си постъпка" , а водещото нещо ТОТО и деградиралата му публика радостно одобряват постъпката!!! #тото #скандал #папазов #титипапазов #йониславйотов #подкаст #istinatasega #истинатасега #упадък #мъж #мъже #жена #жени #коса #коси #ужас #гавра #лудница #шок #българия #георгиилиев #georgiiliev #общество ♬ original sound - Истината

Историята продължава с появяването на съсед, който идва да провери какво се случва в апартамента, мислейки си, че става въпрос за изнасилване, заради виковете на момичето. Папазов го попитал какво би направил, ако хване жена си да му изневерява с най-добрия му приятел, на което той отговорил: "Ще я убия!" 

"Виж каква е разликата, аз само възпитателно я подстригвам", разказва, че е отговорил на съседа си Тити, на което цялата публика, водещият и самият Тити избухват в смях, а изречението е последвано от бурни аплодисменти.

През цялото време, докато Тити разказва подробностите за подстригването на момичето, Йонислав Йотов е видимо въодушевен и впечатлен от историята, като на няколко пъти изпада в бурен смях. 

Въпреки че видеото е отпреди месеци, то обиколи социалните мрежи едва сега, след поредния случай на бита и обезобразена жена. Припомняме, че преди дни широк обществен отзвук предизвика случката от 26 юни, при която 18-годишно момиче от Стара Загора е пребито, нарязано с макетен нож и обръснато от 26-годишен мъж. Тъй като нараняванията на жертвата са класифицирани като "лека телесна повреда", садистът е освободен набързо от ареста. Случаят обаче беше раздухан и отприщи вълна от протести.

Хиляди се събраха в подкрепа на нарязаното момиче (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

БРУТАЛНИ КАДРИ от касапницата с нарязаното момиче! (СНИМКИ 18+)

След като главоломно се завъртя в мрежата - изтриха всички клипове от Youtube канала на Тото.  Причината - доклади заради изказване на Тити Папазов. Става ясно обаче, че каналът и преди бил докладван за съдържание.  

Кристин Йотова, съпругата на Йонислав Йотов го защити в мрежите. По думите й не може при всяка ситуация Тото да е виновен и в случая за история разказана от друг човек, а дори не е негова. "Бил се засмял на някаква история на някакъв друг човек. Извинете, вие не сте се смяли никога на някакви нелепи истории и вицове ли ? А и това е ВОДЕЕЕЕЩ НА шоу, какво се очаква, да стане на бие гостите си при всяко нещо, на което не е съгласен ли ? Или да се заяжда с тях ? Та нали в такъв случай, никой няма да дойде, никой няма да си разкаже историите, никой няма да се разкрие, за да видите вие ! И защо за Бога ви е виновен водещия за грешките на госта изобщо? Кога в БТВ или НОВА са били виновни водещите, заради това, че някой политик, примерно, говори откровени лъжи в ефир ? Защо тогава не питате: “Как може да се дава трибуна на тези … “, казва Кристин. 

"А вие се замислете наистина ли сте напълно праведни и чисти, че никога не сте се засмяли на нещо нередно. Смехът не те прави насилник, не те прави лош човек !

Сега е моментът всички, които познавате Тото, подкрепяте и виждате наистина какво прави и дава за вас, да го подкрепите, да го подкрепите гласно, така както плюят мишите - гласно !, защото не знам този човек как издържа. На мен ми писна да си мълча ! Не го заслужавате", завършва Кристин.