0

В тори развод предстои в живота на Наталия Кобилкина. Известната сексоложка обяви, че е сложила край на брака си с гръцкия бизнесмен Такис Дретакис. Двамата са заедно от 9 години, а преди 5 сключиха брак. „Продължаваме напред поотделно. След почти 9 години взехме решение да се разделим. Приключи нашата мисия един към друг като съпрузи и продължаваме като близки приятели и любящи родители на нашия прекрасен син. В решението ни няма влияние от трети страни. Разводът ни вече е факт. Запазваме уважението помежду ни и се надяваме, че най-доброто за всеки един от нас предстои“, написа Наталия в социалните мрежи под снимка с бившата й вече половинка. Малко след това сексоложката, която се изявява и като семеен терапевт, обясни на феновете си, че действията й не са необмислени. „Чувствам, че правя нещо много правилно, и това ми дава сила“, обясни тя.

Халка

Втори развод предстои и за футболиста Благой Георгиев.

Джизъса и последната му съпруга Полина Спасова сложиха край на връзката си изненадващо за всички. Точно толкова бързо колкото се ожениха, така се и разделиха, коментираха в интернет. Още преди около месец последователите на брюнетката забелязаха, че халката на пръста й липсва. Малко след това самата тя обяви официално, че любовта между нея и бившия футболист е приключила. Припомняме, че докато брачният му живот се разпадаше, Джизъса се бореше за оцеляване в екстремно риалити. Жена му запази в тайна по какъв начин го е информирала за решението, след като той не е в България. На въпросите, които Поли получи в профила си от последователи, тя отговори, че отношението е най-важно. „Нямаме време за губене! Някъде там може да те чака най-хубавото и да го изпуснеш от глупост“, допълвайки, че 12 месеца са й били достатъчни, за да пристъпи към тази стъпка. Екссъпругата на футболиста сподели, че е щастлива, защото семейството й я подкрепя и не таи лоши чувства към Георгиев. „Нямаме какво да делим и нямаме какво да ни събира“, беше лаконичният коментар на Поли.

Теле

Изненада за всички беше и решението на актьора Кристиян Кирилов, известен с ролята си на Митака от сериала на NOVA „София ден и нощ“ и попфолк певицата Джулия. Навръх рождения ден на изпълнителката Крис сподели снимка на ръцете му, хванали нежно други женски ръце, и написа „Ново начало. Ще минем всеки филм, силни сме един до друг. Всичко лошо забрави го, та то е минало“, написа под снимката той. Повечето от последователите му го упрекнаха в търсене на реклама. „Точно сега ли реши, навръх рождения ден на Джулия“ - попитаха те. „Не беше моментът на Джулия на рождения ден да се случва тази хвалба“, коментираха още други. В края на краищата се оказа, че вина за раздялата няма трети човек. „Няма нито друга жена, нито друг мъж намесени. Причината е несходство в характерите, както често става. Просто не успяхме да се напаснем и решихме, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по своя си път“, обяснява той.

„Не търсете под вола теле. Разделени сме отдавна, просто сега разбирате вие. Съвсем нормално е да излизам аз с други жени, тя - с други мъже. Ние сме в прекрасни отношения. Джулия е суперготин човек“. Не става ясно дали разводът им вече е факт или тепърва предстои да се оформят документите. Венчавката бе като от приказно филмче, а куп светски лица бяха сред гостите на двойката. Прави впечатление, че вече са изтрили сватбените си снимки от социалните мрежи. По време на брака си те се опитаха и да работят заедно, като дори записаха няколко дуетни песни.

Свекърва

Народната певица Ива Давидова претърпя бурна раздяла и дело за обиди с бившата си половинка, а накрая възпя развода си в песен.  „Много хора припознаха себе си и помислиха, че това е отмъщение. Да не си придават такава важност. Ще направя едно уточнение. Песента ми не е отмъщение, а моята лична психотерапия, за да се справя със случилото се. Не е посветена нито на мъжа ми, нито на свекървата. Никога не съм имала песен за мъжа ми, няма и да имам такава“, обясни пред „Телеграф“ изпълнителката. Певицата премина през много тежка раздяла с мъжа си, която се превърна и медиен скандал, след като той отправи публични обвинения и обиди към бившата си половинка в нета.

Мъжът на Тоца й изневерява - виц на годината

Като виц на годината определи т. нар. изневяра на мъжа си Мис България Антония Петрова. През последните седмици упорито се заговори, че тя и мъжът й, Ивайло Батинков, са пред развод.

Според клюкарите това се случило, след като Мис България хванала любимия си в крачка. Повод за тези теории беше отсъствието на Антония от социалните мрежи, която по принцип е доста активна, качвайки еднотипни снимки по няколко пъти на ден. Традиционно за всеки неин рожден ден миската избира дестинация, на която да посрещне празника си с цялото семейство и следват снимки, постове, подаръци и други. Тази година това липсваше. В края на краищата след много спекулации и тишина от нейна страна Антония успокои всички, че двамата са заедно и са празнували в Дубай.

*Авотор Василена Маринова