0

Н осителката на титлата „Мисис България“ Маги Сидерова избяга на Белмекен.

Вече втори ден красавицата има честта да тренира с женския ни отбор по бокс на спортната база в Белмекен.

Маги Сидерова се надупи на плажа (ВИДЕО)

Лагер

„Надявам се да мога да остана тук три седмици. Толкова ще продължи лагерът на нашите боксьорки Светлана Каменова и Станимира Петрова, които имат квоти за олимпиадата. Искам да благодаря много на федерацията по бокс, които ми позволиха да бъда част от това, както и на треньора им“, разказа пред „Телеграф“ Сидерова.

Тя сподели още, че само за два дена лагерът й се е отразил сякаш са две седмици.

„Тренирам двуразово. Възхищавам се на тези момичета, за спортния дух, дисциплината. Имах нужда да си дам рестарт, емоционален, физически, да избягам от градската среда. Тук е страхотно, природата, климатът, дори храната ме връща в едно време, когато ходехме по детски лагери“, добави Маги.

СЛЕД ЛИФТИНГА: Маги Сидерова си премести устата!

Според нея това наистина е най-доброто място, на което човек може да се съсредоточи изцяло само върху подготовката си, няма какво да те разсейва, тоталната изолация според нея в такъв момент в много важна, за да се съсредоточиш върху това, което правиш.

Пясък

Маги Сидерова скри 30 години с гири (СНИМКИ)

Хубавицата успява да се включи в почти всички тренировки на олимпийките ни с хъс и доказва, че няма невъзможни неща, стига да има желание. Разбира се, докато текат спарингите, Маги влиза в залата по бокс и тренира с чувал. “Аз не обичам да тичам, а тук се научих и да тичам, и да правя един куп други неща“, завърши моделката.