0

г рата на риалити звездата Ким Карадашиян „Ким Кардашин: Холивуд“ е спряна след близо десет години на пазара. 

През юни 2014 година Ким пусна играта си в партньорство с Glu Mobile LLC. Играта даде шанс на феновете да се превърнат в звезда, като оставят своя отпечатък със събития, актьорство, моделиране, клубни изяви и срещи. Въпреки че мобилната игра беше безплатна, играчите можеха да закупят звезди от клана на Кардашиян, за да продължат да се изкачват по социалната стълбица.

НАДМИНА СЕБЕ СИ: Ким Кардашиян пусна сутиен със зърна (ВИДЕО)

В изявление до People риалити звездата потвърди спирането на играта. Тя изрази своите благодарности на Glu Mobile и на играчите. 

„Толкова съм благодарна от дъното на сърцето си на всички, които обичаха и играха „Ким Кардашиян: Холивуд“ през последните 10 години“, каза тя. „Това пътуване означаваше толкова много за мен, но разбрах, че е време да насоча тази енергия към други страсти. Искам да благодаря на екипа на Glu и многото хора зад кулисите, които работиха усърдно, за да го направят успешен“, допълни Ким.

КАТО ХОРЪР: Ким Кардашиян окичи къщата си с черепи и кости (ВИДЕО)

„Завинаги ще бъда вдъхновен от тази общност, която изградихме заедно“, добави основателката на Skims.

Мобилното начинание на Кардашиян постигна огромен успех и беше на път да достигне 200 милиона долара годишен приход само месец след стартирането си през 2014 г. В играта участваха и членове на семейството на риалити звездата, включително Клои Кардашиян, Кортни Кардашиян и Крис Дженър.